Posted by / donderdag 30 mei 2019 / No comments /

Douglas • Mijn Vakantie Wishlist


Reizen.. zoals jullie wel weten ben ik er echt dol op! Het ontdekken van leuke nieuwe plekjes is echt iets waar mijn hart ligt. Ontdekken is sowieso wel een van mijn favoriete bezigheden, en zat ik op een avond met de laptop op schoot en belandde ik op de website van Douglas. Ze hebben namelijk niet alleen vele geurtjes, maar ook een hoop andere leuke en fijne dingen! Tijd om een mooie wishlist te maken voor de komende vakantie(s)!
Ik vind Douglas een prima site waar je eigenlijk alles wel kunt vinden op het gebied van geuren, maar ook lichaamsverzorging, accessoires, make-up en haarproducten. Die laatste categorieën ben ik dus onlangs achtergekomen, haha! Ik ben al jaren klant, dus heb ik ook een klantenpas. Met deze klantenpas spaar je punten welke je uiteindelijk ook weer voorzien van leuke kortingen! De klantenpas kun je makkelijk koppelen aan jouw online account, dus je hoeft eigenlijk niet eens meer met je kontje van de bank af te komen als je wat nodig hebt. Gotta love it right?!  Oké, laten we nu echt eens gaan beginnen aan die wishlist, want ik wil wel eens wat nieuwe zomeritems!


Lancaster- Sun Beauty Sublime Tan SPF30
Laten we eerst even bij de prioriteiten beginnen; zonnebrand! Ik fik ongeveer weg op mijn vakantiebestemming aangezien ik dit jaar weer naar Egypte ga en het daar ongeveer 45 graden is in de zomer, dus een goede zonnebrand is dan toch wel essentieel. Ik gebruik al jaren de standaard zonnebrand van de drogist, maar op mijn respectabele leeftijd van inmiddels 28 jaar wordt het toch eens tijd om mezelf en mijn huid wat meer te verwennen en verzorgen. Ik zou graag eens de zonnebrand willen proberen van Lancaster. Ik hoor hier namelijk veel goede verhalen over!


Biotherm Solaire - Anti Ange SPF30
Oke, ik ga er eens eerlijk over zijn. Ik word oud (hoop ik). Inmiddels heb ik al vele grijze haren ontdekt en besef ik me steeds vaker dat ik ouder wordt en merk dat ook stiekem al een beetje aan mijn huid. Al jaren gebruik ik een aparte zonbescherming voor mijn gezicht. Mede doordat anderen vaak al snel te vet worden en ik weer een soort 28e jeugd krijg met volop jeugdpuistjes. Niet echt cute van de zomer, en dat op mijn leeftijd ;-). En ja, hoe fijn is het dan om eens de anti-age zonnebrand van Biotherm te proberen? Ik word er nou niet bepaald jonger op dames!


Rituals - Hydrating Lotion After Sun
Ja, laten we dan maar het plaatje compleet maken of niet? Ik ben een groot fan van de Rituals en heb weleens een zonnebrand geprobeerd die echt goddelijk rook, dus ik weet zeker dat deze after sun van Rituals het voor mij ook heel goed gaat doen deze zomer. Hatsikidee, ook op de wishlist!


Jolen- Facial Strip 
Tja, niks is zo zwoel als een bezwete vrouw in 45 graden met een zweetsnor. Dus de winterdons mag er weer mooi af voor ik op vakantie ga. Ik zag deze waxstrips van Jolen voor een leuk prijsje en wil deze ook zeker eens proberen.


Douglas - UV-protecting Spray
Ik ben blond (geverfd), dus ook mijn haar verdient de nodige verzorging tijdens de vakantie. Ik heb eens zo een spray geprobeerd van Balea, maar ik ga niet helemaal naar onze oosterbuurtjes voor een spray die mijn haar beschermd in de zon. Thank the Lord dat Douglas dus zelf zo een protecting spray heeft zodat mijn haar niet opeens groen wordt in het zwembad. Ook op de wishlist dus!

Ik kan nog wel uren doorgaan over de producten die ik allemaal zou willen toevoegen aan mijn zomerse wishlist, maar voordat ik mezelf niet meer onder controle heb ga ik met dit lijstje eerst eens beginnen. Ik word hier oprecht heel blij van en zie ook dat Douglas regelmatig leuke kortingen heeft op hun online items.

Wat staat er op jouw (vakantie) wishlist?

Liefs,
Sharmaine

* Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Douglas
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook