Posted by / vrijdag 12 april 2019 / No comments /

Yankee Candle • Sunday Brunch Collection (part 1)


Ik was weer eens een keer in Amsterdam en ik kan het dan nooit laten om eens langs te gaan bij Aromaplaza, mijn favoriete winkel als het gaat om geurkaarsen. Ik had al een tijdje mijn zinnen gezet op deze nieuwe collectie en wilde deze graag eens gaan uitproberen. Ik nam de waxtarts mee en besloot deze te gaan testen. Let's go!

In de Sunday Brunch collectie (part 1) zitten nu 4 geuren. Dit zijn: Belgian Waffles, Blush Bouquet, Floral Candy & Sweet Morning Rose. 


Belgian Waffles
Wanneer ik deze waxtart ruik weet ik al bijna 100% zeker dat ik deze ontzettend lekker ga vinden. Ik ben echt gevoelig voor vanille/boter en gebak-achtige geurtjes. I just love it!


" Deze ruikt licht en luchtig, warm en goudbruin. Een helder rooster met gesmolten boter. De favoriete klassieke brunch. "  

Tijdens het branden kan ik eigenlijk al bevestigen wat ik al dacht. Ik vind deze echt onwijs lekker. Ken je de geur van versgebakken wafels? Daar ruikt de Belgian Waffles voor mij echt naar. Heer-lijk! Je moet wel een beetje van zoete geuren houden, want deze valt daar zeer zeker onder. 


Blush Bouquet
Ik vind deze zo qua geur een beetje spannend. Ik ben namelijk persoonlijk niet enorm van de bloemige geuren. 


" Deze ruikt naar roze pioenrozen, lelies en citrusbloesems die verwelkomen in een op maat gemaakt boeket dat geschikt is voor het midden van de tafel." 

Wanneer ik deze geur brand vind ik hem eerlijk gezegd enorm lekker. De geur die ik ruikt is lekker fris en geeft mij echt een lente-gevoel. Het is niet zo een typische bloemengeur waar ik hoofdpijn van zou kunnen krijgen dus dat is zeker een groot pluspunt!


Floral Candy
Deze geur zit voor mij persoonlijk een beetje tussen bloemig en zoet in. Of het is juist te beschrijven als de combinatie van die twee. Als we de omschrijving erbij pakken klopt het wel.

" Deze ruikt naar kleurrijke bloesems die fonkelen met suikerkristallen en subtiel op een heerlijk, romig glazuur worden gelegd." 

Bij het branden van deze waxtart merk ik dat ik deze wel echt super lekker vind! Wanneer je wel houd van zoetere geuren, maar die niet al te overheersend zijn is dit zeker een geurtje die je lekker zal vinden. Hij zit er namelijk echt tussenin. Tuurlijk ruikt hij wel ietwat zoet, maar is dit niet al te heftig aanwezig. 


Sweet Morning Rose
Deze geur


" Deze ruikt naar een mooie roze confectie gegarneerd met delicate rozenblaadjes - een artistieke, zoete finale." 

Deze geur valt me ook alles mee. Hij ruikt uiteraard naar rozen, maar niet op een hele chemische manier. Dat is, vind ik, namelijk altijd een beetje spannend wanneer je rozengeur probeert na te bootsen. Maar deze heeft dat bij mij in de neusvleugeltjes echt totaal niet! 

Dit waren alle geuren van de eerste gedeelte van de Sunday Brunch Collectie. Er komt nog een part 2 van deze collectie, maar dat zal later dit jaar pas zijn. Overal moet ik zeggen dat de collectie mij zeker wel verrast heeft, maar het niet een collectie is waarvan ik echt een jar moet halen. Vind ze niet enorm spectaculair, of ik ben al in het bezit van soortgelijke geuren. 

Welke lijkt jou erg lekker? Laat het me weten door een reactie te plaatsen. 

Liefs,
Sharmaine

* Foto's zijn afkomstig van aromaplaza.nl

Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook