Posted by / vrijdag 1 maart 2019 / No comments /

The Body Shop • Mediterranean Almond Milk Face Mask


Ik ben echt dol op gezichtsmaskers, en zag onlangs dit masker bij vele medebloggers voorbij komen. Er was een actie gaande en besloot onder andere dit masker mee te nemen. Mijn review volgt dus...
Zoals ik al aangaf was er een actie gaande. Dit hield in dat je twee maskers kon uitkiezen voor €35. Ik kocht onder andere deze  Mediterranean Almond Milk with oats. Het masker is vrij licht van kleur, zeg maar gerust beige. De havervlokken zie je ook daadwerkelijk al in het potje zitten en ruikt ook erg neutraal. Het ruikt niet vies, maar ook niet enorm lekker dus. Dus als je een fan bent van de neutrale geurtjes van gezichtsmaskers zou ik deze zeker weten aanraden. 

In het masker zit ook amandelmelk verwerkt, en met name dit leek mij echt onwijs lekker. Ik ben best dol op de geur van amandel en hier ruik ik heel licht iets van terug wanneer ik het masker op heb. Tevens is het gezichtsmasker uitermate geschikt voor de gevoelige huid, dus wanneer ik meer roodheid in mijn huid zie gebruik ik dus dit masker.Oké, nu de daadwerkelijke test. Tijdens de hardnekkige winterdagen waarbij de temperatuur toch wel flink daalde heb ik gemerkt dat mijn huid gevoeliger wordt. En denk ook wel dat de meesten hier last van hebben. Ik heb toen dit masker geprobeerd en merkte dat na het inwerken van het masker mijn huid zeker wel wat rustiger leek. Desalniettemin had ik stiekem wel iets meer verwacht van dit masker. Want echt een super zachte huid kreeg ik er persoonlijk niet van. Op de website van The Body shop staat dat 95% van de vrouwen dit juist wel zo ervaren heeft, maar hier zit ik dus niet tussen.

Het blijft natuurlijk altijd gewoon genieten geblazen als je even de tijd neemt voor jezelf en jezelf verwent met een lekker gezichtsmaskertje. Om die reden zal ik dus ook de Mediterranean Almond Milk Face Mask blijven gebruiken. Maar niet omdat het mij n huid echt oppept. Ik ben ook benieuwd of anderen met een gevoelige huid dit wel zo hebben ervaren.

Normaliter is de Mediterranean Almond Milk Face Mask €20,-. voor een pot van 75ml.

Heb jij deze weleens geprobeerd? Of ben je hier benieuwd naar, laat het me weten in de reacties <3

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook