Posted by / dinsdag 15 januari 2019 / No comments /

De Koffie Tag!

Foto via google

Vandaag heb ik weer eens een leuke TAG voor jullie. Zijn er echte koffieleutjes aanwezig? Dan moet je dit artikel zeker eens even gaan bekijken!


Wanneer dronk jij je eerste kop koffie? En hoe smaakte dat?
Ik dronk mijn eerste kopje koffie toen ik denk ik een jaar of 17 was. Met melk en suiker, vond het gelijk wel prima. Sinds mijn 21e drink ik koffie zwart. 

Met wie drink jij graag koffie?

Ik ben wel een gezelligheidskoffieleut. Als dat √ľberhaupt een woord is, lol. Ik vind het gezellig om samen met iemand even een lekker bakkie te doen. Maar als ik 4 dagdiensten heb, en ik dus elke dag om 6u opsta, drink ik ook graag een kopje koffie in mijn eentje op dag 3 en 4.  

Op welke momenten van de dag drink je koffie?
Meestal alleen in de ochtend. En dan eigenlijk nog geen eens elke dag. Ik denk dat ik misschien 4x in de week thuis koffie drink? Alleen tijdens avonddiensten wil ik nog weleens een bak koffie nemen rond een uur of 19:00. 

Wat is je favoriete koffievariatie?
Ik ben een groot fan van opgeschuimde melk, dus ja, alles wat dat heeft zit je goed! Cappuccino, latte macchiato, love them! 


Wat is je favoriete koffiemerk?
Ik heb een Nespresso, dus daar is mijn koffie ook van. Ik vind de karamel en vanille erg lekker, maar ook ben ik tot nu toe altijd blij verrast over de limited editions die ze regelmatig hebben. 

Probeer je vaak nieuwe soorten/smaken uit, of blijf je trouw aan 1 smaak?
Nou dat heb je stiekem hierboven al kunnen lezen. Ik varieer dus in mijn smaken.

Heb je aparte soorten/smaken in huis voor je gasten?
Ja. Mijn vader houdt bijvoorbeeld van hele sterke koffie. Voor hem heb ik altijd ristretto in huis, een koffievariant van Nespresso. 

Waar koop jij je koffie?
Via mijn Nespresso app, of wanneer ik in een stad ben met een Nespresso boutique haal ik ze daar. Helaas heeft Alkmaar nog niet zo een boutique, dus zou leuk zijn als die er toch wel eens een keer gaat komen *hint*

Hoe drink jij je standaard kopje koffie?
Meestal met een smaak (karamel/vanille/ of een limited edition) en dan met opgeschuimde melk. 

Wat vind jij het lekkerst bij de koffie?
Ik hoef eigenlijk niet per se iets bij mijn koffie. Van huis uit was het altijd koffie met een koekje. Als ik gasten krijg dan heb ik ook altijd wel iets in huis, of ik bak zelf iets van een cake/taartje/brownie.

Nooit meer koffie of nooit meer thee?
Nooit meer koffie. Ja dan toch wel. Ik vind koffie heerlijk, maar ik ben een nog grotere theeleut al zeg ik het zelf. 

Dat waren alle vragen! Ben jij een koffieleut? Deel dan je favo combinatie zodat ik deze ook kan uitproberen!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook