Posted by / dinsdag 22 januari 2019 / 2 Comments /

Beauty • Treacle Moon Cookie Dough


Laatst was ik bij de Etos en had ik een mazzeltje. Al tijden was ik op zoek naar de Cookie Dough geur van Treacle Moon en ja, ik heb hem gevonden! Hij stelde mij zeker niet teleur dus ik besloot hem mee te nemen.

De geur is echt hemels. Het is echt de geur van koekjesdeeg. De geur van vanillekoekjes wel te verstaan. Wie mij al wat langer volgt weet dat ik echt gek ben op de geur van vanille, en koekjes. Dus dit was voor mij echt een ideale vangst.


De fles bevat 500ml aan showergel. Al kun je het ook gebruiken om mee in bad te gaan natuurlijk. Het is vrij zuinig in gebruik, tenzij je net als ik hebberig wordt en alleen maar meer wil, dus in principe kun je er ook vrij lang mee doen. Ik herinner me andere showergels van Treacle Moon, daar deed ik ruim 3/4 maanden mee terwijl ik het zowat elke dag gebruikte!

De textuur van de Cookie Dough is heerlijk romig en zacht. Het lijkt ook wel iets voedends te hebben.


Wanneer ik de Cookie Dough gebruik als showergel heb ik niet veel nodig. In principe is een druppel ten grote van een euromunt meer van voldoende om mijn hele lichaam mee in te zepen. In bad gebruik ik gewoonweg wat meer, omdat ik dat persoonlijk heerlijk vind (more cookies for me!). En schuimt het daarnaast ook nog eens beeldig. Ideaal dus!

Al met al ben ik blij met mijn aankoop en stelt hij mij niet teleur. Ik kocht de Cookie Dough van Treacle Moon voor €4,95 bij de Etos. Het kan zijn dat je er misschien ook nog tegenaan loopt, maar dat is dus maar net mazzel hebben, zoals ik dit dus ook had.

Wat is jouw favoriete Treacle Moon geur? Laat het me weten in de reacties.

Liefs,
Sharmaine


Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

  1. Ik haat zulke koekjesgeuren, haha. Grappig hoe het kan verschillen. Ik heb van dit merk enkel nog maar One Ginger Morning gehad. Die staat trouwens nog steeds in de douche, die flacon lijkt wel eindeloos! :')

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook