Posted by / vrijdag 25 januari 2019 / No comments /

Action • Hydrogel Lip Masker


Je kent het wel, je gaat aar de Action , heb niks nodig, maar toch kan je het niet weerstaan om eens weer sinds een lange tijd langs het beautyschap te lopen. Ik nam deze hydrogel lip masker mee, om eens te testen. Ik heb namelijk nog nooit een lipmasker gebruikt, dus ik ben benieuwd!

Lipmaskers zie ik met enige regelmaat voorbij komen. Ik heb het idee dat het gewoon geldklopperij is, maar ach, het is wel leuk om eens te gaan proberen en mezelf een kleine 20 minuten niet te horen ratelen. Dus mocht je verkering hebben, geef je partner gerust zo een ding en het is geheid even stil, lol.


De hydrogel lipmasker van Action ziet er sowieso fancypancy uit. Het heeft voor mij gevoel een beetje zo een Sephora-achtige-verpakking. Hij heeft ook de look van een mondje en is van binnen gewoonweg, ordinair , plastic, haha!


Het masker zelf is van een soort siliconenspul gemaakt. Maar die lip is echt voor reuzen ontwikkeld ofzo, want als ik hem op doe is de helft van mijn kin ook lekker meegetrokken in dit masker. Dus als je het gevoel wil hebben van grote, en volle lippen, is dit masker voor 20 minuten echt jouw ding!


Na 20 minuten laten zitten beloofd dit masker je verzorgde , zachte en vollere lippen te geven. Nou, ik heb het eraf gehaald, maar dit gebeurde alles behalve! Het masker gaf ene beetje een vreemde nasmaak, zo een lekkere chemische, en het serum bleef een beetje plakken als het ware.


Beste €0,60 die ik ooit heb besteed. Het was gezellig, lekker rustig en stil, en vooral smakelijk om kunnen lachen, maar echter doet het verder geen reet. Dussss, joejoe.


Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook