Posted by / maandag 4 december 2017 / 2 Comments /

Empties #2


Het is weer tijd voor een nieuwe empties! Het mandje zat weer vol dus tijd voor het legen en opnieuw vullen. Wat ik allemaal opmaakte zie je in dit artikel terug.
Ik maakte een paar kaarsen op van DW Home. Ik kocht deze bij TK Maxx en kosten €4 per stuk. Ik maakte Pumpkin, Autumn Orchard en Lavender Chamomile op. Het verbaasde mij enorm hoeveel geur deze kaarsen afgeven. Echt heerlijk! Voor mij echt een budget topper en ben nu stiekem wel benieuwd naar de winter/kerstgeurtjes hiervan.


Ik maakte ook nog twee kaarsen op. Chai is super lekker, maar viel qua branden ontzettend tegen. Deze kaars kocht ik ook bij TK Maxx. De pompoen kaars is van Goose Creek. Ik heb deze echt al twee jaar, maar nu is hij eindelijk op. Tijd voor een nieuwe, lol. Nee serieus, deze kaars was super lekker en rook goed. Ook vond ik het fijn dat er twee lontjes in zaten waardoor de kaars snel brandde.


Uiteraard kunnen wat Lush items niet ontbreken. Ik maakte niet 1, niet 2, maar wel 3 showergels op van mijn geliefde Lush. Ponche ruikt lekker fris en fruitig. Yummy Yummy Yummy is lekker zoet en ruikt naar aardbeien. Hot Toddy is zo een klassieke kerst geur, met kaneel. Heerlijk! Helaas zijn alle showergels limited edition en heb ik die uit de Lush Kitchen besteld, maar Hot Toddy zou ik zeker wel nog een keer willen!


Ook eens wat anders; een parfum. Ik maakte de Belle D'Opium op van Yves Saint Laurent. Ook dit luchtje had ik echt al jaren liggen, maar het werd toch tijd om eens wat op te maken haha! Hij is erg lekker, met name in het najaar en de geur zelf blijft lang hangen.


De Rituals moet soms ook gepakt worden. Dat is eigenlijk mijn favoriet als het gaat om body lotions. Yup, hij overtreft zelfs de Lush eigenlijk, stiekem. Dit was de Limited Edition geur van deze afgelopen zomer. Heerlijk echt! Zou hem zo weer kopen, maar misschien koop ik eerst eens even de limited edition van deze winter. Om te proberen voor de blog natuurlijk, lol.


Tot slot nog een kleine showergel van Kneipp. Ik vind deze niet zo spectaculair. Gebruik dan toch liever mijn andere dingetjes.

Zo, het mandje is weer leeg, dus is het weer tijd om hem te gaan vullen met nieuwe items. Of dubbele items die gewoonweg op kunnen/ moeten. Ik heb namelijk binnenkort een nieuwtje, waardoor het nog meer duidelijk gaat worden waarom ik de stash uit wil gaan dunnen. Benieuwd? Blijf dan vooral terugkomen op de blog!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

  1. Die Rituals limited edition ruikt inderdaad heerlijk, ook een van mijn favorieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie hoop aan opgemaakte producten! Oh die Hot Toddy is zoo lekker. Jammer dat ze hem dit jaar niet terug lieten komen in de kerstcollectie.

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook