Posted by / dinsdag 28 november 2017 / 2 Comments /

The Nursing Diary


Soms is het tijd voor wat nieuws. Omdat ik begon aan een nieuw avontuur vond ik het ook toepasselijk om hiervoor een nieuwe rubriek te gaan starten op mijn blog; The Nursing Diary.


Ik had een Poll opgesteld op Twitter en op een enkeling na waren de stemmen vrij evenredig... Zo is mijn nieuwe rubriek dus geboren.

Maar wat kun je verwachten? Zoals jullie misschien al in een eerdere post hebben kunnen lezen ben ik gestart met de GGZ Verpleegkunde opleiding. Niveau 4, in deeltijd (BBL). Ik neem jullie mee gedurende mijn opleiding, wat ik allemaal meemaak in de praktijk, verhalen die mij hebben geïnspireerd en geef ik jullie een kijkje in het leven van een (toekomstig) verpleegkundige.

Het is namelijk een prachtig beroep, met ontzettend veel uitdagingen en zijn we niet alleen maar bezig met het wassen en aankleden van onze zorgvragers. We doen nog veel meer! Benieuwd naar al mijn ervaringen? Binnenkort komt de eerste al online!

Wat zou jij graag willen weten over de zorg?

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

  1. Zo leuk! Ben benieuwd naar de verhalen en wat je allemaal meemaakt op een dag! Succes met je opleiding!

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook