Posted by / woensdag 29 november 2017 / 1 Comment /

Lush • Shower jelly pureren?!Ik zit op een Facebookgroep voor Lushies binnen NL en BE. Hier las ik iets over het pureren van showerjellies van Lush. Vandaag ga ik dit eens testen.


Oké, met neme een showerjelly. Ik nam de Needles & Pines omdat ik deze het minst lekker vind. Dus als het vreselijk afloopt, vind ik het niet zo zonde van de jelly, lol.


Je doet gewoon een showerjelly in een bakje en zet hier de pureerstaaf op.  Ik heb een wat ruimer bakje genomen omdat ik las dat het als een soort mouse - achtige substantie zou gaan worden.


Let's go! Nou het is nog best een dingetje hoor om een showerjelly te pureren. Makkelijk is het zeker niet. Ik heb er zelf nog een beetje water aan toegevoegd zodat het gehele mengsel wat meer los komt.


Dan hebben we hier het eindresultaat. Een flinke bak met gepureerde jelly.


Ik heb een deel weer terug kunnen scheppen in het potje van de jelly, maar dan nog hield ik over! Dus heb ik de rest in een ander bakje moeten doen.

Maar hoe werkt het dan in de praktijk? Het is zeker een handige oplossing. Maar dit is wel minder zuinig in gebruik. Je bent snel geneigd om meer van de mouse te pakken dan nodig. Opzich best wel zonde, tenzij je een enorme collectie hebt. Het scheelt wel een hoop werk en geglibber in de douche zelf. Je kunt het direct op je lichaam aanbrengen en jezelf ermee wassen. Het schuimt ook goed.

Needles & Pines kocht ik bij Lush Kalverstraat voor iets van €7? De prijs weet ik niet meer zeker.

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

  1. Hmm, ik had het inderdaad ook gelezen in de groep. Ik houd de jelly's liever jelly, maar dit klinkt wel als een leuk DIY projectje. Persoonlijk zou ik het zonde vinden. ;/

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook