Posted by / maandag 6 november 2017 / No comments /

Lush • The Birth Of Venus


Het is weer tijd voor een review van een Lush item, mijn lievelings, dus ik ga gewoon lekker gelijk beginnen!

Een tijd geleden bestelde ik de nieuwe jelly maskertjes van Lush. Super leuk en nieuw, dus ik wilde er per se twee gaan proberen die mij het meeste aanspraken. Ik heb al een artikel geschreven over deze jelly mask, maar vandaag is The Birth Of Venus aan de beurt.


The Birth Of Venus is een leuk blauw jellymaskertje waardoor je gaat lijken op een smurf. Wie wil dat nou niet?! Bij Lush wordt The Birth Of Venus omschreven als:

" Na het gebruik van The Birth of Venus jelly mask voel je je als herboren. Dit gezichtsmasker is een echt kunstwerk: vers zeewater verfrist, lavendelolie kalmeert en roos absolue brengt je huid in balans. Carrageen zeewiergel werkt bijzonder verzachtend, voor een huid om in te lijsten zo mooi en zacht."

Een lekker en verfrissend masker dus. Ideaal vind ik zelf, omdat ik dit ook weleens nodig heb en door de roodheid in mijn huid kan ik zeker de balancerende effecten van de jelly mask wel gebruiken. Het doet ook echt iets voor mijn huid en dat maakt deze jelly mask zo fijn voor mijn huid. Love it! Ook is de jelly mask superzuinig in gebruik en kan ik zeker een aantal keer van dit masker gaan genieten. 


Inmiddels is The Birth Of Venus te bestellen in Nederland, op de Lush website, maar of het ook daadwerkelijk in alle Lush filialen beschikbaar is durf ik niet te zeggen. Het masker kost in Nederland €10,50

Liefs,
Sharmaine 
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook