Posted by / zondag 8 oktober 2017 / No comments /

The Weekly Scents Journal


Weer een week die tot zijn einde is gekomen. Ik laat jullie weer zien wat ik heb gebrand.Maandag
Het was echt zo een kak dag. De hele dag op school geweest en vervolgens laat thuis helaas. Toch brandde ik in de avond een kaars. Ik wil hem ook graag opbranden, maar dat schiet nog niet echt op maar ik ging weer voor de Caramel Pumpkin van Goose Creek. Ik zette een pot Yogi thee met kaneel en ik snuggelde lekker onder mijn dekentje en deed niks meer. Heerlijk zulke avondjes.


Dinsdag
Ook vandaag had ik de hele dag school. Ik was wel wat eerder klaar, dus ik was rond 17.00 thuis. Tijd om een kaars erbij te pakken. Vandaag koos ik voor Maple Pancakes van Yankee Candle. Wat een pokken kaars om te branden omdat hij steeds blijft flikkeren. Hij poolt dus niet lekker helaas.


Zondag
Vandaag wordt zo een huiswerk dag. Dus ook tijd voor een lekkere kaars. Ik koos voor de Merry Berry Linzer. Een heerlijke koekjesgeur. Jammie!! Nu maar hopen dat dit mij niet afleid van het studeren, lol.

Hele fijne zondag allemaal!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook