Posted by / maandag 2 oktober 2017 / No comments /

Lush • Sleepy bodylotion


Oké, lichtelijke verslaving dit. Maar ook dit mag ik gewoon met jullie delen. Het is een body lotion die toch écht wel stiekem een favoriet is geworden….

Voor degenen die nog niet weten waar ik het over heb; Sleepy Bodylotion. Deze bodylotion is echt fenomenaal als je het aan mij vraagt. En waarom? Omdat hij heerlijk rustgevend ruikt en (ook al is het misschien een placebo) heerlijk is om door in slaap te vallen. Sleepy heeft de geur van tonka, lavendel en haver. Haver?! jup, ook haver zit er blijkbaar in (wist ik ook niet, lol). De echte liefhebbersvan de Twilight geur herkennen deze geur ook direct. Ze ruiken exact hetzelfde! Heerlijk. De bodylotion is redelijk dik, maar niet als een echte boter. Hij smeert goed uit en ik heb er echt maar weinig van nodig. In de avond smeer ik de Sleepy op mijn armen, borst, rug en benen, ja eigenlijk overal dus. En kruip ik heerlijk onder de warme dekens. Binnen no time ben ik vertrokken. Love it!


De Sleepy bodylotion kost €10,95 (100gr) en €19,95 (240gr) en is verkrijgbaar bij Lush. 
Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook