Posted by / woensdag 4 oktober 2017 / No comments /

Lush • Just To Clarify Jelly Mask


Lush heeft al een tijdje iets nieuws; face jelly! Een jelly die speciaal is ontwikkeld en zich kan omtoveren tot een ware gezichtsmasker. Ik besloot de Jelly Mask te gaan proberen. Benieuwd wat ik ervan vind?

Ik struinde weer eens over de website van Lush UK en mijn oog zag de nieuwe gezichtsmaskertjes meteen. Die wilde ik echt gaan proberen. Ik bestelde Just To Clarify. Een leuk vrolijk oranje gezichtsmasker.


De ingrediënten van deze jelly masker zijn veelbelovend. Papaya zorgt ervoor dat je huid gaat stralen, bamboe exfolieert, grapefruit en bergamot zorgen ervoor dat je toch wel een beter humeurtje krijgt en van de verse sinaasappel krabbel je op. Een lekkere combinatie dus.

Het gebruik is vrij simpel; je breekt een stukje van de jelly af en wrijft dit tussen de handen. Hierdoor wordt het een smeerbaar 'goedje' als het ware. En kun je het daarna aanbrengen op de huid. 10 tot 15 minuten laten zitten en vervolgens je gezicht afspoelen zoals je dit normaliter ook zou doen.


Oh my God, i look damn fabulous! Nee serieus, je ziet er natuurlijk uit als een Oempa Loempa, of gewoonweg een typetje met een verkeerde foundation kleur, maar het voelt wel super lekker aan op mijn huid! Ik moet ook eerlijk zeggen dat dit masker zuinig in gebruik is, wat ik stiekem ook echt wel gewend ben van Lush, dus ook hier kan ik niet over klagen.Dan de werking; wat doet het nou precies voor mijn huid? Ik moet zeggen dat ik het getest heb op het moment dat mijn huid echt een opkikker kon gebruiken en ik zelf echt snotverkouden was. Dus of dat nou een goed moment is geweest, weet ik niet. Maar ik moet zeggen dat ik dit masker mijn velletje echt wel een boost heeft gegeven. Mijn huid zag er wat meer gevoed uit en had een mooie gezonde gloed. Me likey!

Ik bestelde Just To Clarify Jelly Mask via Lush UK en betaalde £6,95. Heb jij al eens zo een jelly masker geprobeerd?

Liefs,
Sharmaine


Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook