Posted by / woensdag 27 september 2017 / No comments /

Yankee Candle • Fall 2017


Whoehoe! Ze liggen weer in de winkel hoor! De nieuwe herfstgeuren van Yankee Candle. Uiteraard nam ik de tarts mee om deze lekker te proberen en te reviewen.

In totaal zijn er weer 4 geuren uitgekomen; Mulberry & Fig Delight , Autumn Glow, Vibrant Saffron en Warm Cashmere.


Mulberry & Fig Delight
Deze geur ruikt voor mij wel lekker fruitig. Ik ruik een beetje een soort bessengeur, met toch iets zoets erdoorheen wat ook wat zwaarder ruikt.
Volgend de website van Aroma Plaza wordt deze geur als volgt omschreven:

" Deze geur is als een verleidelijke schaal met verse bramen en vers geplukte vijgen" 

Tijd om hem snel te branden! Deze wax tart is hetzelfde als de omschrijving. Lekker fruitig. Echter vind ik hem niet dat typische herstgeurtje hebben. Dus zou ik hier geen jar  van kopen. Maar voor degenen die wel houden van lekkere warme fruitige geurtjes, is dit echt wel iets voor jou. 


Autumn Glow
Deze geur heeft echt een prachtig label. En hier werd ik ook gelijk verliefd op. Ik ruik een duidelijke patchouli geur. Iets wat ik vroeger niet zo lekker vond maar sinds vorig jaar vind ik het opeens wel lekker, haha!
De geur wordt als volgt omschreven:

" De heerlijke geur van herfstbladeren en houtachtige patchouli. Je krijgt het gevoel van een wandeling in een herfstbos." 

Wanneer ik deze tart in mijn brander doe merk ik dat hij echt zo onwijs lekker rook in de verpakking, maar dat ik hem helaas tijdens het branden niet tot nauwelijks opmerk. Echt super jammer. 


Vibrant Saffron
Ik weet niet zo goed wat ik hier persoonlijk van moet vinden. Ergens vind ik het een scherpe en kruidige geur, maar dan niet op een lekkere herfstige manier, en aan de andere kant heeft het toch ook wel wat omdat het een apart geurtje is. Dit lijkt mij echt zo een "hate it or love it" geurtje.
De geur wordt als volgt omschreven:

" Een warme zoete geur van safraan doordrenkt met zachte vanille"

Tijdens het branden merk ik dat het voor echt een hate it geurtje is. Zoals ik eerder al aangaf zou dit een geurtje worden die erop of eronder zou worden. Hoe dol ik ook ben op vanille, zo vreselijk vind ik deze geur. Ik denk dat het door de saffraan komt. Dat is gewoon niet mijn ding.


Warm Cashmere
Dit was de geur waar ik stiekem verliefd op werd. Puur en alleen al om de label. Pretty, cozy en echt ideaal voor de herfst. Dat beloofde wat! Toen ik de geur rook kwam een heerlijke warme en knusse geur mij tegemoet. Mij leek deze erg lekker.
De officiele geuromschrijving:

" De geur van een heerlijk luxe en kalmerende sandelhout en exotische patchouli." 

Jup, dit is echt mijn favoriet. De combinatie van Sandelhout en Patchouli doen het em! Love, love, love! Deze zou ik ook zeker niet erg vinden om in een jar te kopen. Niet dat ik het doe, want heb al zo een 20000 kaarsen, maar toch. 

Ik kocht de waxtarts bij Aroma Plaza. Hier zijn 5 tarts €10 en anders €2,50 per stuk. Van alle geuren zijn ook de small,medium en large candle beschikbaar. Tevens ook de votives en tealights.

Liefs,
SharmaineShare This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook