Posted by / maandag 4 september 2017 / 4 Comments /

Wat Maakt Je Mooi • Sweet Almond Scrub


Scrubben, het is onwijs goed voor je. Het haalt de dode huidcellen weg, zorgt voor een goede bloedsomloop en je huid wordt ook nog eens zo zacht als een babybilletje. Vandaag eens deze scrub van Wat Maakt Je Mooi in de test!

Wat Maakt Je Mooi is een webshop waar ik ongeveer een jaar nu hier en daar wat dingetjes bij bestel. Om zelf uit te proberen, om cadeau te doen of om aan te vullen omdat ik het product lekker vind. Ik stuitte op deze solide blokken met scrub en besloot deze in mijn winkelmandje te doen. Ik koos voor de Sweet Almond scrub.


De geur van de Sweet Almond Scrub is echt heerlijk. Het lijkt een beetje op een soort gevulde koek (voor mij althanks) door de amandelgeur. Of zo een banketstaaf achtige geur, lol. Als het om eten gaat of naar eten ruikt vind ik geuren al snel lekker. Zo ook dus met deze scrub.

De Sweet Almond Scrub is ook nog eens makkelijk in gebruik. Je maakt hem een klein beetje nat onder de douche en gaat gewoon simpelweg met het gehele blok over je lichaam heen. Net zo lang dat je vind dat je goed genoeg gescrubd bent. Afspoelen en klaar! Ik doe er persoonlijk zo een 6 a 7x mee. Lekker zuinig in gebruik ook dus! 


De solid Scrub blokken zijn verkrijgbaar via de website van Wat Maakt Je Mooi en zijn €4,50 per stuk. Let op; het aanbod van geuren kan varieren waardoor de Sweet Almond wellicht momenteel niet beschikbaar is. 

Liefs,

Sharmaine
Share This Post :
Tags :

4 opmerkingen:

  1. Wat ziet dit product er leuk uit, echt net een koekje! Ik ben heel erg benieuwd geworden want zo'n amandelgeur vind ik wel heerlijk in de herfst/winter.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh ik ben dol op scrub en de geur lijkt me zooo lekker!

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook