Posted by / zondag 17 september 2017 / No comments /

The Weekly Scents Journal


Weer een week die tot zijn einde is gekomen. Ik laat jullie weer zien wat ik heb gebrand.


Maandag
Vandaag had ik avonddienst dus no time om een kaarsje te branden.

Dinsdag
Vandaag had ik avonddienst dus no time om een kaarsje te branden.

Woensdag
Vandaag was ik aanwezig bij de crematie van een bewoner van onze afdeling. Voor de crematie heb ik bloemen gekocht, daarna omgekleed etc en de deur uit gesprint.


Donderdag
Jeej! Eindelijk eens tijd, lol. Het loopt zo chaotisch, mijn weekje. Ik had dagdienst en kon naderhand dus een heerlijk kaarsje branden. Ik koos weer voor de Honey Glow van Yankee Candle. Paste ook echt perfect bij het regenachtige weer.

Vrijdag

Zaterdag

Zondag
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook