Posted by / zondag 10 september 2017 / No comments /

The Weekly Scents Journal


Weer een week die tot zijn einde is gekomen. Ik laat jullie weer zien wat ik heb gebrand.


Maandag
Zo een dag waarbij je dagdienst hebt gehad, je eenmaal thuis lekker gedoucht bent, haar ingevlochten en lekker bankhangen. Och wat past deze geur daar goed bij. Het is een geur van de nieuwe Cookie Collection van Yankee Candle; Merry Berry Linzer. Een lekkere foodie geur van vers gebakken koekjes met jam/cranberry-ish gebeuren. lekkah!

Dinsdag
Vandaag had ik avonddienst en heb ik helaas even niks kunnen branden.


Woensdag
Vandaag ging ik eens voor een waxmelt. Zowaar van WoodWick. Ik koos de Oatmeal Cookie en oh mijn god wat een heerlijke bakgeur! Ik vind een waxmelt zoals deze wel perfect overigens en zou er geen jar van kopen omdat het dan een beetje too much wordt.


Donderdag
Vandaag had ik echt zin in een pompoen geurtje. Ik koos daarom voor de Caramel Pumpkin van Goose Creek. Deze is echt onwijs lekker en nu ik kijk naar de grauwe hemel wordt ik ook echt gelukkig van dit geurtje. Heerlijk kopje thee erbij en niks meer aan doen!


Vrijdag
Een vrije dag vandaag dus ook tijd voor een jar! Jeej! Ik koos vandaag voor een echt herfst-achtig geurtje. De Honey Glow van Yankee Candle. Ik baal er zo van dat deze uit de collectie gaat, want hij is echt perfect op een regenachtige dag.

Zaterdag

Zondag
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook