Posted by / zondag 3 september 2017 / No comments /

The Weekly Scents Journal


Daar zijn we weer! Een nieuwe bloeiperiode, dus ook het geurtjes dagboek gaat weer van start! Het viel mij op dat het zo lang geleden was dat ik dit voor het laatst gedaan heb. Tijd om te beginnen!Maandag
Vandaag koos ik voor een tropisch geurtje. Fruit Salade van Yankee Candle. Een lekkere fruitige geur die zeker geschikt is voor de zomer.

Dinsdag
Ook vandaag heb ik Fruit Salade gebrand. Gewoon omdat het dan wat lekkerder op kan branden later en ik het idee heb dat het niet lang zomer meer blijft.


Woensdag
Regen.. regen... regen... Ik koos daarom voor de Maple Pancakes van Yankee Candle. Een zoete geur van pannenkoeken met stroop. Echt mega lekker!

Donderdag
Vandaag heb ik geen kaars gebrand. Ik had avonddienst en ging vlak ervoor even naar Aroma Plaza om wat nieuwe geurtjes te scoren.

Vrijdag
Ik was lekker de hele dag vrij. Dus ik koos ervoor om de Maple Pancakes gewoon nog een keer te branden.

Zaterdag + zondag
Omdat ik avonddiensten heb, is er geen mogelijkheid om een kaarsje aan te steken helaas!

Beetje eentonig, maar moet weer even mijn draai vinden met deze rubriek. En dat in combinatie met mijn wisselende diensten haha!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook