Posted by / vrijdag 8 september 2017 / 9 Comments /

Personal • Groot Nieuws!


Ik heb nieuws! En niet zomaar nieuws; maar FANTASTISCH nieuws!
Al sinds 2012 werk ik in de zorg. Ik begon bij een bepaalde zorgketen waar ik uiteindelijk 4 jaar heb gewerkt. Bij deze werkgever werd ik echter nooit erkent voor mijn harde inzet en kennis. Er stond niks tegenover en tot slot zelfs meerdere trappen na in mijn rug. De harde werkelijkheid.

Daar was mijn nieuwe werkgever; in hartje Jordaan, in de mooiste stad van ons land; Amsterdam! Ik voelde mij direct thuis in dit verpleeghuis en dit merkte ik ook aan alles. Ook het contact met mijn collega's verliep echt ontzettend leuk. Ik merkte toch wel dat Amsterdammers onder elkaar meer raakvlakken hadden. Ik kreeg de vraag waarom ik geen opleiding zou gaan doen. Want de werkzaamheden als helpende "kun je dromen Sharmaine".


En daar kwam de teamleider van de etage waar ik eigenlijk bijna altijd werk; "Sharmaine, wil jij geen opleiding doen?" Als een kind zo blij kreeg ik eindelijk eens de vraag die ik al die jaren had willen horen. Inclusief natuurlijk het gevoel dat dit mij gaf. De erkenning voor mijn werk en het vertrouwen die mijn werkgever in mij heeft.

Het had wat haken en ogen aangezien ik al eens een HBO opleiding ergotherapie heb gedaan, en graag werkend wilde leren. Helaas was HBO Verpleegkunde geen optie omdat deze nog niet duaal (in deeltijd) te volgen is.

Onlangs kwam het puzzeltje in zijn geheel bij elkaar. Ik heb mijn contract getekend en ik kan zeggen: Ik word weer student! Ik ga de opleiding Verpleegkunde doen! Echt een droom die voor mij uitkomt. Ik ben echt door het dolle heen en ik heb er enorm veel zin in. Mijn studie gaat vanaf 18 september van start en is voor mij echt een geschenk uit de hemel.

De opleiding zal 3 jaar gaan duren. Ik doe een verkorte opleiding, mede door mijn scholingsachtergrond en ben ik na 3 jaar Verpleegkundige GGZ, oftewel; psychiatrisch verpleegkundige. Ik zie hier enorm veel uitdaging in en ik kan echt niet wachten tot ik allerlei tools krijg om mee aan de slag te kunnen.

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

9 opmerkingen:

 1. Leuk zo'n nieuwe uitdaging. Heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo blij voor je dat je mag doen wat je leuk vind! You worked for it!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel succes ik ben ed van overtuigd dat dit een hele goede beslissing is voor je
  Groetjes uit brabant van de bellekes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! Spannend hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het is ontzettend leuk en spannend! Maar heb er wel echt zin in. Xx

   Verwijderen
 5. Je hebt dit zooooo verdiend,je hebt je hart op de juiste plek.Daarom komt dit op jou pad.��❤�� super trots op jou dikke �� paps en mams

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook