Posted by / maandag 11 september 2017 / No comments /

Netflix • Orange Is The New Black Seizoen 5


Vandaag review ik het 5e seizoen van Orange is the New Black. Vind ik het net zo geniaal als voorgaande seizoenen?


Het antwoord is eigenlijk nee. Ik vond het werkelijk veel en veel te saai. Wat een langdradig seizoen. Dit gevoel had ik ook al een beetje bij het seizoen hiervoor, maar deze spande toch wel de kroon.


In dit seizoen zaten er welgeteld 13 afleveringen. Maar allen gingen ze over hetzelfde onderwerp; het gevangenisleven waar een protest heerst. Heel erg vervelend. En juist het moment dat het dan eindelijk spannend werd, de laatste twee ongeveer, was daar alweer het einde. Echt bagger!

Het blijft op zich allemaal wel lekker wegkijken hoor, maar ik vond dit seizoen toch wel erg langdradig. Als dit zo blijft ga ik ook afhaken met het volgen van deze serie.


Wat vind jij van het laatste seizoen van Orange Is The New Black?

Liefs,

Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook