Posted by / maandag 25 september 2017 / No comments /

Mijn Avondroutine


Het leek mij eens leuk om mijn avondroutine met jullie te gaan delen. De routine die ik eigenlijk 6 van de 7 avonden toepas. Ben je benieuwd welke producten ik allemaal gebruik en wat ze voor mijn huid doen? Lees dan lekker met mij mee.Ik begin natuurlijk met het weghalen van mijn makeup. Ik draag niet bijzonder veel, en al helemaal niet op mijn werk. Op de dagen dat ik werk gebruik ik wat mascara, mijn wenkbrauwpotlood en wat blush. Hiervoor gebruik ik momenteel de micellaire reinigingswater van de Action. Ik vind hem wel wat minder fijn als die van Garnier of Bioderma, maar hij doet wel opzich zijn werk. Ik heb alleen gevoelige ogen door mijn lenzen en van deze reinigingswater krijg ik regelmatig een beetje een branderig gevoel op mijn ogen.


Tijd voor ontspanning! Wat ik heerlijk vind ik het gebruiken van een cleansing balm. Op dit moment gebruik ik de Take The Day Off cleansing balm van Clinique. Hiervan doe ik een klein beetje op mijn vingers en masseer dit dan vervolgens op mijn huid. Vervolgens ga ik er dan met een zo heet mogelijke washand over mijn gezicht heen. Dit, lieve lezers, is echt heer-lijk! je voelt je huid gewoon echt even relaxen. Ik hou wel van een verwen momentje.


Na het droog deppen van mijn gezicht is het tijd om de huid even een boost te geven met een olie. Ik gebruik hiervoor de Midnight Recovery Concentrate van Kiehl's. Ik gebruik altijd lekker ruim en deze heeft de geur van lavendel dat ook nog eens een aromatherapeutische werking heeft en mij lekker kan laten ontspannen.


Ik sluit het geheel af met mijn standaard creme. Ik gebruik hiervoor de Enzymion van Lush. Dit geeft mijn huid een wat matterend effect. En ik gebruik deze sinds een paar maanden en ben hier eigenlijk wel erg over te spreken.

Dan is het tijd om de tandjes te poetsen en ben ik klaar om mijn bed in te duiken!
Wat voor items gebruiken jullie zoal als avondroutine?

Liefs,
Sharmaine


Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook