Posted by / woensdag 13 september 2017 / 1 Comment /

Lush • Layer Cake Soap


Ik kocht weer eens een heerlijk stukje zeep bij mijn favoriete winkel: Lush! In dit artikel vertel ik jullie er meer over.

Ik kocht namelijk de Layer Cake Soap. Een zeep die ik wel elke keer zag liggen, maar toch nooit besloot mee te nemen. Tot nu, en wat een mooi stukje zeep is het toch ook. Ik kocht een stuk van iets meer dan 100gr.

De zeep heeft meerdere kleuren, opgebouwd zoals een echte cake dus. Echt super mooi en zorgvuldig gedaan door Lush. I like!

De geur is ook nog eens heel erg lekker; frambozen, blauwe bessen, sinaasappel, witte druiven en ananas. Echt een heerlijke mix van fruit dus! Ik ben echt enorm verrast door deze zeep. En op een positieve manier. Echt een heerlijke fruitige zeep, love!


Layer Cake Soap is verkrijgbaar bij Lush (zowel online als in de winkels) en kost €5,25 per 100 gram. 

Ken jij deze heerlijk fruitige geur al?

Liefs,

Sharmaine
Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

  1. Zie alleen maar LUSH LUSH LUSH, ff zomaar wat anders en oh ja nog meer LUSH... Ik begrijp dat je van Lush houdt, maar misschien een keer wat anders?

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook