Posted by / woensdag 20 september 2017 / No comments /

J'adore in Joy


Vandaag ga ik het eens over mijn nieuwe aanwinst hebben! Ik kon deze variant namelijk niet dus ik was blij verrast toen ik deze mooie parfum kreeg.


Ik kreeg namelijk een poos geleden de J'adore in Joy van Dior. Ik ken wel de originele variant, maar deze dus nog niet! Ik was blij verrast.


De geur is ook wel iets anders dan de originele. Ik vind het persoonlijk iets frisser. Wel echt een geurtje die ik in de lente en zomer zou dragen. Of op een mooie herfstdag zou deze het ook perfect doen! 


Het flesje is ook zo elegant. En heeft hetzelfde flesje als de originele J'adore. Ik vind dit echt elegant en classy als je het zo mag noemen. Het straalt wel wat luxe uit. Het is ook geen budget luchtje, maar wat meer high end.


Ik draag deze parfum dus met enorm veel plezier! Kende jij deze al?

Dit luchtje is bij diverse winkels te verkrijgen, zoals Douglas en Ici Paris, vanaf €70.

Liefs,

Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook