Posted by / dinsdag 26 september 2017 / No comments /

Ik ben écht weer een student...Deze week heb ik mijn eerste week als studente GGZ Verpleegkundige 'overleefd' . Hoe ik mijn eerste schoolweek, medestudenten, docenten en school heb ervaren? Je leest het in dit artikel!

Op maandag was het zo ver; ik mocht weer naar school! Helemaal enthousiast als ik was, maar toch ook gespannen maakte ik mij klaar om zo rond 10.30 op school te verschijnen. Hier maakte ik kennis met mijn mentor en klas. Ik ben oprecht een blij mens. Ik heb echt super gezellige mensen in mijn klas en (bijna) allemaal zijn ze ook wat ouder. Dus niemand staat er nog raar van op te kijken als we in de toekomst een afbeelding van een vagina of penis te zien krijgen.

Daarnaast zijn mijn klasgenoten ook allemaal echt super chill én geleerd. Velen hebben een HBO opleiding afgerond, net als ik, maar dan als 'maatschappelijk werker'. Dus ook hier word ik oprecht blij van. Dan kan alle stof met betrekking tot de lessen wat makkelijker door iedereen gevolgd worden denk ik.

Mijn mentor is een jonge dame. 29 jaar om precies te zijn. Maar daarentegen érg geleerd. Ze heeft twee masterstudies afgerond; sociale psychiatrie en klinische psychiatrie. Dus echt enorm veel kennis paraat! Ik kijk oprecht nu al uit naar de lessen, want ik hoorde in de wandelgangen dat deze lessen die zij geeft echt enorm verhelderend zijn.


Op vrijdag zijn we naar het Dolhuys gegaan in Haarlem. Interessant museum, maar het eind sprak mij toch stiekem nog het meeste aan; de vrijmibo! Samen met een paar klasgenoten zijn we blijven hangen en hadden we een bittergarnituurtje en uiteraard wat biertjes, lol. Super gezellig en een leuke manier om elkaar wat beter te leren kennen.

Al met al kijk ik er echt naar uit. Naar dit gehele schooljaar. Omdat de basis gewoon al zo leuk en gezellig was zie ik er niet tegenop om naar school te gaan. Tuurlijk zullen er nog obstakels op mijn weg komen, daar ben ik gewoon heel realistisch in, maar het stelt mij echt gerust dat ik zo een relaxte en fijne week heb gehad.

Hoe gaat het bij jullie op school? Ook blij met jullie (nieuwe) klas?

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook