Posted by / woensdag 6 september 2017 / No comments /

Charlotte Tilbury • Pillow Talk


Ik heb weer eens sinds een lange tijd een lipstick voor jullie die ik graag even wil reviewen. Kijk je mee?

Ik kocht namelijk een lipstick van Charlotte Tilbury die op het moment overal verschijnt en waar eigenlijk iedereen wel postief over is; Pillow Talk. Ik besloot hem ook te kopen. Lekker meehobbelend met de meute, haha!


De kleur is vrij basic; een mooie nude kleur die licht matterend opdroogt. Althans, dat wordt er beloofd natuurlijk. Geen idee hoe lang het dan uiteindelijk blijft zitten, maar ik heb goede hoop. 

Hier zien jullie de lipstick op mijn lippen. Ik hou hier enorm van! Echt zo een kleur die je gewoonweg elke dag kunt dragen, bij elke look. Ook naar mijn werk kan ik dit dragen. Ik moet ook wel zeggen dat ik dat erg fijn vind, haha! Het is niet zo heftig aanwezig, maar toch ben je netjes en verzorgd. Pillow Talk droogt vrij mat op en blijft bij mij ongeveer 4 uurtjes wel goed zitten. Ook verzorgd het de lippen ook dus heb je ook geen last van stroeve lippen. 


Charlotte Tilbury Pillow Talk is verkrijgbaar bij de Bijenkorf en kost €32,50. Geen budget item dus, maar wel enorm mooi!

Wat vind jij van deze lipstick?

Liefs,

Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook