Posted by / maandag 18 september 2017 / No comments /

Benefit • Goof Proof Brow Pencil


Al een aanzienlijk lange tijd ben ik fan van Benefit. Met name de brow bar is een veelbezocht uitje voor mij en ik gebruikte al een poos de Ziengs van Benefit. Totdat de verkoopster mij deze pencil aanraadde. Maar is hij net zo fijn?

Tijdens mijn periodieke wenkbrauw behandeling sprak ik de verkoopmedewerkster aan dat ik vind dat mijn Ziengs enorm gaat klonteren. Niet zo gek, ik heb hem ook tenslotte al ruim een jaar. Als het niet langer is.


Zij raadde mij vervolgens de Goof Proof Brow Pencil aan. Een wenkbrauwpotlood dus. Ik gebruik de nummer 2. Die mijn wenkbrauwen iets minder warm maakt, en dus ook een natuurlijker effect beloofd te geven.


De Goof Proof heeft twee uiteindes, eentje waarmee je dus je wenkbrauwen kleurt, anderzijds een borsteltje om door je wenkbrauwen te kunnen gaan.


De Goof Proof Brow Pencil geeft een mooie scherpe lijn aangezien de potloot een driehoekige vorm heeft. Hij geeft scherpe lijnen maar tevens ook efficiënt om snel je wenkbrauwen in te kunnen kleuren. Mijn kleur is een koelere bruintint, wat enorm goed overeenkomt met mijn eigen kleur wenkbrauwen.


Hier zien jullie mijn volledige make-up look met de Goof Proof Brow Pencil. Ik moet zeggen dat ik het echt een enorm makkelijk product vind! Het scheelt veel tijd en moeite. Het potlood glijdt over mijn huid heen en geeft een heel mooi en natuurlijk resultaat al zeg ik het zelf. Ik ga deze Brow Pencil zeker weten nog vaker kopen.

Ik kocht de Benefit Goof Proof Brow Pencil voor €27,04 voor de full size. Ook is er een mini variant verkrijgbaar. Deze kost €14,28.

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook