Posted by / woensdag 7 juni 2017 / No comments /

PS Pro • Blending Brush


Ik zie ze steeds vaker. Die schattige ovale make-up kwasten. Ik besloot er eentje mee te nemen bij Primark. Maar is goedkoop duurkoop? Je ziet het in dit artikel.


Zoals ik al zei was ik een tijdje geleden bij Primark Amsterdam en zag ik deze ovale make-up brush.
Ik zag bijvoorbeeld op AliExpress vaak dit soort make-up brushes voorbij komen en ik was toch wel erg benieuwd naar de werking hiervan. Ik besloot een kleine Blending Brush mee te nemen. Om juist in combinatie met concealer te kunnen gebruiken.


De brush is erg compact. De haartjes zitten ook lekker dicht tegen elkaar aan en geeft niet het idee dat deze binnen no time uit zullen gaan vallen. De haartjes zijn ook echt super zacht en voelen prettig aan op de huid.


Ik gebruik eigenlijk nooit foundation, dus heb ik op de bovenstaande foto ook alleen concealer aangebracht. Deze brush blend echt zo onwijs mooi uit! Wauw, ik ben er echt van onder de indruk. Het laat ook geen strepen of iets dergelijks achter dus ik vind dit toch wel een lekker kwastje. Door de formaat en vorm kan ik ook echt overal goed bij. Ja, deze blijft in mijn make-up Brushes stash!

De Brushes zijn in 3 maten te verkrijgen.
Groot €5,50 - Ideaal voor foundation
Middel €4,00 - Ideaal voor blush/contour
klein €3,50- ideaal voor highlighter, concealer en small contouren.

Ik heb dus de kleine en die bevalt mij echt enorm goed voor mijn concealer.

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook