Posted by / maandag 5 juni 2017 / 1 Comment /

Lush • Stairway To Heaven


Zondag 18 juni is het pas vaderdag, en Lush heeft al een tijdje de nieuwe items voor vaderdag in de winkels liggen. Vandaag review ik voor jullie deze limited edition zeep.
Bron: Lush.nl

Het is de Stairway to heaven. Een ruige rockende zeep, in de vorm van een gitaar. Althans, die vorm heeft de gehele zeep. Ik kocht een flink stuk van ongeveer 300gr. 


De geur van Stairway to Heaven wordt omschreven als: bergamot, stervrucht en rozen die je laten rocken in de badkamer! Ik vind hem persoonlijk echt ontzettend lekker ruiken. Vandaar ook natuurlijk dat ik een flink stuk zeep heb gekocht. 


Persoonlijk snijd ik de zeep ik kleinere plakjes en stop deze dan in een organza zakje. Deze zakjes kun je gemakkelijk vinden op sites zoals AliExpress. Door het zakje schuimt de zeep makkelijk op en krijg je als het ware een soort spons. Ideaal om te gebruiken en de zeep schuimt dan echt als een gek! Heb je dit soort zakjes niet, kun je een stukje zeep ook gewoon met een douchespons of iets dergelijks gebruiken. De geur vind ik echt geweldig! Heerlijk en ook stoer. Ik ben dus erg blij dat ik zo een flink stuk heb gekocht, want ik kan hiermee enorm lang voort.


De Stairway to Heaven zeep is verkrijgbaar bij Lush en kost €6,45 per 100gram. 

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook