Posted by / woensdag 3 mei 2017 / 1 Comment /

Yankee Candle • Summer 2017


Alweer een poosje terug kwam Yankee Candle uit met hun 4 nieuwe zomergeuren. in dit artikel review ik ze voor jullie. Zijn ze het waard?

Het moge duidelijk zijn dat ik echt dol ben op geurkaarsen, toch? Daarom besloot ik ook de vier nieuwe geuren van Yankee Candle in mijn mandje te stoppen om uit te kunnen testen. De geurtjes die heten; Sea Air, Driftwood, Garden by the Sea , Coastal Living.


Sea Air:
Ik ben heel erg eerlijk, maar zo op de eerste snif vond ik deze echt ontzettend op een luchtverfrisser lijken voor op het toilet. Kon er niks aan doen. Hij leek mij het minst qua geur.

De officiële geuromschrijving luidt als volgt:
"De frisse lucht bij de kust die verzadigd is met zeezout, cyclamen en rozen."

Wanneer ik de waxtart in mijn brander doe merk ik dat ik deze geur echt niet kan uitstaan.


Driftwood:
Deze geur leek mij zo onwijs lekker! Hij deed mij denken aan een houtachtige geur in combinatie met warmte. Echt wel super lekker.

"Door een strandjutter opgeraapt hout dat door het zand en zon verweerd is tot een heerlijke houtachtige geur."

Deze geur is echt super lekker! Een lekkere hout achtige geur doet het altijd wel goed bij mij.


Garden by the Sea
Op het eerste gesnuffel lijkt deze geur mij wel lekker, lokaal ben ik niet zo een bloemenfanaat. Hij heeft voor mij toch ook iets fris. 

"Een delicate bloemige geur met Oceaan bloemen en heldere geursensaties van de zilte zee."

Tijdens het branden van de geur moet ik zeggen dat ik deze een beetje "mwah" vindt. Ik had hem toch iets frisser gehoopt. 


Coastal Living
Dit is de laatste geur uit deze collectie. En ik denk zo op de eerste snuffel mijn favoriet. Hij ruikt tot nu toe lekker fris en ook een beetje scherp.

"Een intrigerende mix van zout en zoet – de geur van kustbloemen die meewaaien op een warme zeebries."

Ik ben echt verliefd op deze geur! Heerlijk! Hij ruikt een beetje voor mij als een dagje aan het strand waarbij je de duinen kunt ruiken, de frisse zeebries. Echt super lekker!

Dat waren alle geurtjes van de zomercollectie 2017. Ik vind alleen de Driftwood en Coastal Living echt erg lekker. De anderen vind ik niet lekker helaas. Heb jij ze al geprobeerd?

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

  1. Haha, bij mij deed deze collectie het nóg slechter. Ik vind alleen Driftwood lekker. :-P

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook