Posted by / donderdag 25 mei 2017 / No comments /

Netflix • Girlboss


Vandaag eens een ander soort artikel. Wellicht niet wat jullie van mij gewend zijn, maar ook ik ben een groot fan van Netflix. Ik kijk eigenlijk alleen maar series, en soms ook wel een film, en vandaag vertel ik jullie wat ik vond van Grilboss seizoen 1. Een Netflix Original.

Netflix original houd eigenlijk in dat deze serie enkel op Netflix te bekijken is. En dat vind ik persoonlijk wel wat hebben. Mits je Netflix hebt natuurlijk. 

Girlboss is gebaseerd op de bestseller van Sophia Amoruso. Sophia is 22 en weet eigenlijk niet, zoals velen van deze leeftijd, nog niet helemaal wat zij nou wil met haar leven. Ze komt op het lumineuze idee om haar eigen Ebay shop te beginnen op het gebied van Vintage kleding. Zo bouwt zij haar eigen imperium op. De serie is lekker losjes en kijkt heerlijk weg. Zo een typische no brainer met feministische trekken. 


het gaat echt over de "American Dream" en inmiddels is Nasty Gal ook een daadwerkelijk merk! Het is dus een serie gepasseerd op een waargebeurd verhaal. En dat spreekt mij ook aan bij deze serie. De droom die velen vrouwen hebben; een eigen carrière opbouwen. Maar tegelijkertijd zoveel vragen. En dan zie je in de serie een brutale Sophia, die de wereld naar haar hand weet te zetten en nooit opgeeft.

Naar mijn idee zeker een aanrader en ik kijk al uit naar het tweede seizoen! Al moeten we daar waarschijnlijk wel een hele tijd op wachten. Heb jij deze serie al gezien?

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook