Posted by / maandag 29 mei 2017 / No comments /

NARS • Miss Liberty


Onlangs ben ik weer een mooie highlighter rijker geworden en in dit artikel laat ik jullie alles zien.

Dit is alweer mijn derde NARS item. Ik heb al twee blushes, en werd het dus ook eens tijd voor een mooie highlighter.


Ik koos voor Miss Liberty, een mooie perzik kleurige highlighter met beeldige gouden shimmers.  Toen ik hem ook voor het eerste zag in de Selfridges, de winkel in Londen waar NARS te koop is, kwam deze direct wel op mijn wishlist te staan. Ik vond het zo een mooie kleur. Ook om in combinatie te gebruiken met mijn huidige blush; mijn geliefde Gingerly van MAC Cosmetics.

Toch moet ik bekennen dat het vastleggen van een highlighter toch wel erg lastig is op beeld. Ook omdat ik zegeaar geen tig lagen ga smeren zodat jullie het kunnen zien. Zo draag ik het namelijk ook niet op "daily basis" dus waarom wel voor een foto? Erg zonde ook van mijn product, lol.


Hier zien jullie in ieder geval mijn gezicht met mijn geliefde combinatie van dit moment. MAC Cosmetics Gingerly en de Miss Liberty highlighter van Nars. Werkelijk beeldig samen!


Uiteindelijk kocht ik Miss Liberty op London Heathrow voor £19. Dat is omgerekend ongeveer €25. Een prima prijs voor zo een mooie highlighter als deze.

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook