Posted by / maandag 1 mei 2017 / 1 Comment /

Lush • Scrubee


Ok, ik als echte Lushie werd echt enorm enthousiast over deze scrub. Helaas is het een tijdelijk item. Dus snel reviewen voor jullie!


Het is de Scrubee bodyscrub van Lush. Oh Em Gee, hij is echt TE schattig! Hij heeft de vorm van een bij, compleet met streepjes en al.


De geur van Scrubee is ook echt heerlijk. tenminste ik ben er dol op. Voor degenen die de gelijknamige product kennen; hij ruikt hetzelfde als de Honey I Washed The Kids soap. Deze ruikt naar heerlijke vanille, tonka en honing. Werkelijk een verwennerij voor de huid. Dus ook zo deze Scrubee scrub met exact dezelfde geur. De scrubbestanden van de Scrubee zijn gemalen amandelen en cocos. Echt super lekker!


Nu even de test op de hand. De geur die de Scrubee afgeeft is echt fantastisch. Ik heb er nu twee maar ik vroeg me direct af of ik hier wel genoeg aan ga hebben voor de komende tijd. Ook zie je de 'spikkels' zitten van de scrub. De scrub is niet te hard, maar ook niet een type scrub wat snel smelt als het ware. Dat vind ik wel echt enorm fijn.


Scrubee is ook ontzettend zuinig in gebruik. Ik doe echt zo lang met 1 zo een bezig bijtje. Maar alsnog wil ik er nog een paar inslaan. Puur omdat ik zo van deze geur hou. Hij is te verkrijgen bij Lush winkels en in de webshop voor €10,95 per stuk.

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook