Posted by / maandag 8 mei 2017 / No comments /

Lush • Milky Bar Soap


Ok, deze zeep kon ik niet laten liggen en belandde in mijn winkelmandje voordat ik er erg in had. oeps, sorry, not so sorry. Vandaag mijn review over dit vrij simpele zeepje...Het is de Milky Bar soap van Lush. Een gewoon simpel wit zeepje met een zilveren glitterlaag erbovenop. Ik was er gewoon zo benieuwd naar, omdat het mij zo een 'underdog' gevoel gaf. De meeste zepen van Lush zien er natuurlijk echt spectaculair uit, dus wilde ik eens zien of deze simpele jongen ook een simpel geurtje had, of dat hij inderdaad toch wel wat meer in zich had zitten.


Ik kan zeggen; ik vind de geur echt super lekker! Deze zeep heeft een romige geur van soya melk en een vleugje patchouli. Echt ontzettend lekker! De zeep schuimt ook lekker goed op in de douche, en dan ook zelfs zonder mijn douchespons.


Voor 90gr betaalde ik £2,66. Dat is omgerekend ongeveer €3,50. Zeker een aanrader om eens te proberen!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook