Posted by / maandag 22 mei 2017 / No comments /

Lush • It's Raining Men


Halleluja! Sorry, maar dat liedje komt altijd in mijn hoofd op, op het moment dat ik deze showergel in mijn handen heb. Vandaag voor jullie een review over deze hemelse geur.
It's Raining Men behoort tot dezelfde geurenfamilie als bijvoorbeeld Honey I Washed The Kids. Een heerlijke honing geur met tonka en vanille dat het gevoel geeft alsof je in toffee aan het douchen bent. Het is dus een lekkere zachte geur en de elementen van honing zorgt er ook voor dat je huid lekker zacht wordt.

Ik vind deze geur echt heerlijk. Ik heb ook al meerdere stukken zeep verslonden van dezelfde geurfamilie. Ook omdat ik gewoon dol ben op de toffee achtige geur van deze producten. De showergel is voor mij ook echt een heerlijke aanvulling voor de dagen dat ik even snel wil/moet douchen en toch één van mijn geliefde geuren wil gebruiken. Daarnaast zijn showergels van Lush ook heel zuinig in gebruik en heb je niet veel nodig.100ml €8,50
250ml €16,95
500ml €27,95

Liefs,
Sharmaine


Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook