Posted by / woensdag 12 april 2017 / 1 Comment /

Yankee Candle • Spring 2017


Het weer laat het alleen nog niet bepaald toe, maar Yankee Candle is alweer een tijdje geleden op de markt gekomen met de nieuwste collectie. Vandaag ga ik de geuren weer voor jullie reviewen.


Er zijn 3 geuren bijgekomen in deze nieuwste collectie ; Cherry Blossom, Linden Tree en Wild Mint. Uiteraard gaan we ze alle drie even bespreken.Cherry Blossom
Deze geur heb ik al eens gehad, dus ik ben benieuwd of hij hetzelfde is, of toch anders.

" Een betoverende Cherry Blossom maakt elke kamer roze 
en vrolijk met zijn frisse bloessem geur!"

Tijd om eens te branden! De geur doet mij in de verre verte wel een beetje denken aan de "oude" geur. Wel erg lekker moet ik zeggen.
Linden Tree
Deze vind ik zo op de eerste snuffel zo onwijs vies ruiken! Echt als een soort bloem, met van dat stuifmeeltroep wat op je giechel slaat. Jakkie. Hopelijk wordt het toch wat beter als ik hem ga branden..

"Als je deze Yankee Candle Linden Tree brandt lijkt het wel 
alsof je onder de lindenboom zelf zit en in het zonlicht door de bladeren 
geniet van zijn heerlijk geurende bloessem... "

Jakkie jak, ik vind deze geur echt he-le-maal niks! Het is zo een type bloemengeur die op mijn keel slaat, dus no for me! Behoorlijk overheersend voor mij...
Wild Mint
Ik ken wel de geur Fresh Mint van Yankee Candle, en die vond ik echt helemaal niks. Dus ik hou hoop  voor deze geur haha!


"Yankee Candle Wild Mint is de lentegeur van 2017. 
Laat je verrassen door de geur van versgeplukte muntblaadjes: 
knisperend fris en koel."

Tijdens het branden van deze geur vind ik deze ook wel mild. Niet zo op de voorgrond als bijvoorbeeld die geur hiervoor. Hij ruikt lekker fris en ik snap wel hoe dit geurtje het goed kan doen met een lente zonnetje erbij. Maar om nou te zeggen; hier moet ik een jar van, nee... Daarvoor vind ik hem toch niet bijzonder genoeg. 
Ik kan wel concluderen dat deze lente geurtjes van 2017 niet echt iets voor mij zijn. Ik ben er gewoon niet echt enorm kapot van.

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook