Posted by / maandag 10 april 2017 / No comments /

Weekendje Weg • Van Der Valk Groningen


In maart , ja een tijd geleden, ging ik een weekendje naar het Van Der Valk hotel in Groningen. Ik laat jullie graag zien hoe mijn weekendje eruit heeft gezien. Want gelukkig hebben we de foto's nog!


We konden op zaterdag vanaf 14:00 inchecken. Dus zo netjes als wij zijn begon de roodtrip om een uur of 12, zodat we zo rond 14.15 zouden arriveren.  Eenmaal ingecheckt hebben we de kamer even bekeken. En wauw, ik vond het echt een leuke kamer!

De hadden ook een bad. Oh Yeah baby! Ik heb thuis namelijk geen bad dus ik was als een kind zo blij. Ik had bij Lush ook wat baditems gekocht, zodat ik hier optimaal van kon gaan genieten.

Eerst maar even het terras op. want het is altijd wine-o-clock natuurlijk. Twee witte wijntjes en een bittergarnituur en we voelden ons een heel ander mens. lekker genieten van een hapje en een drankje in combinatie met de zon. ideaal.
Tijd voor mijn eerste badje. Met de Intergallactic bath bomb van Lush. heerlijk van genoten, maar die GLITTERS! Wauwza, ik vind die toch stiekem niet zo leuk. Ik bleef een discobal, haha! Maar het bad zelf was wel lekker en ontspannend.


Time for diner! Man, man, man wat hebben we toch lekker gegeten! Ik had een soort carpaccio van rosbief, een extra stokbrood erbij met allerlei tapenades, als hoofdgerecht had ik de gamba's in sojasaus en gemengde groenten. Het toetje was sinaasappelijs met een chocoladebrownie. Echt ik zat proppievol!
In de avond zijn we eigenlijk op tijd gaan slapen. Ik was echt zo enorm moe. En had een after diner dip waar je u tegen zegt. Lol.


De volgende dag.....
Word ik natuurlijk wakker als een enorm blij ei - Breakfast time! De ontbijtjes in hotels vind ik altijd zo ontzettend leuk (en lekker). Ik wilde ook even vanalles uitproberen. Gewoon omdat het kan!


Na het ontbijt ben ik toch nog even snel in bad gegaan. Sex Bomb bath bomb van Lush. Mijn all-time favoriet. Een heerlijke geur van Ylang-Ylang. Nadat ik mij lekker fris en fruitig voelde zijn we gaan uitchecken en nog even naar Groningen centrum gegaan. lekker even geshopt. Daarna naar Amsterdam teruggereden en was ik rond 20:00 thuis. Heerlijk.

Ik heb echt een heerlijk weekend gehad in Groningen. De hotelkamer heb ik gewonnen via een veiling bij Vakantieveilingen.nl en waren we €20 per persoon kwijt voor de overnachting. Het avondeten was €25 per persoon en ontbijt is €12,50 per persoon. Uiteindelijk zijn we een lekker weekendje weg geweest voor ongeveer €60 alles inclusief. Heer-lijk! Ik zou het ook zo weer doen.

Ga jij weleens een weekendje weg? Via welke weg boek je deze dan?

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook