Posted by / woensdag 5 april 2017 / 1 Comment /

Update • Enkel letsel en toestanden


Vandaag heb ik even een kleine update voor jullie. Ik was namelijk gisteren naar de gipskamer geweest en hier kwam het volgende uit...

Ik heb enkelletsel.
Mijn enkelbanden hebben een flinke optater gekregen en vanwege de blauwe afdruk en zwelling was de optie; of in het gips, of een enkel brace. Ik koos voor het laatste. waarom? Omdat ik dan gewoon makkelijker kan gaan douchen. Dan kan de brace even af, terwijl ik met gips alleen als een prima ballerina (waar ik nét het postuur niet voor heb, lol) zou kunnen douchen.

Er staat in totaal 6 weken herstel voor, waarvan ik nu bijna een week op heb zitten. Dus ik heb nog 5 weken te gaan. Ik moet zeggen dat ik dit wel een lange periode vind, maar de gipsmeester heeft mij er toch echt streng op toegesproken dat ik niet eigenwijs moet doen en gewoon op mijn herstel moet concentreren.

Mijn brace zit wel comfortabel, dus het is makkelijk vol te houden. Ik mag ook de brace alleen afdoen als ik ga douchen, of even schone sokken aan doe natuurlijk. Maar buiten dat gewoonweg niet.

Ik zeg; op naar een vlot en prettig herstel! Ik zal jullie op de hoogte houden en zo nu en dan een update geven over het herstel. Zowel qua hersenschudding als mijn enkel.

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook