Posted by / woensdag 19 april 2017 / 2 Comments /

New In • Lush


Ik vond mezelf natuurlijk ontzettend zielig, dus heb ik wat dingetjes geshopt bij één van mijn favoriete winkels... Je raad het al (ook al staat het er al) Lush!In totaal kocht ik 4 items. En met elke item ben ik enorm blij. Ik zal ze ook even stuk voor stuk benoemen.


American Cream Conditioner - 500ml €23,95
Deze item zal ik ook altijd over en over blijven kopen. Deze is echt één van de heilige items voor mij. Deze geur van aardbeien en room - brings all the boys to the jard! (milkshake, vat je em?!).
Nee maar even serieus, deze conditioner is echt mijn meest gebruikte én favoriete conditioner ooit! Daarnaast is hij ook best zuinig in gebruik en kan ik zo een twee maanden met deze fles doen. En ja, zelfs met mijn enorm lange haar.


Softie Foot Lotion - 100gr €11,95
Bij veel filialen hebben ze alleen de 250ml variant van deze foot lotion. Ik vind dat echt veel te veel. Dus ik kocht in de Kalverstraat de 100ml Foot Lotion. Yes! Omdat ik dus dat ongeluk heb gehad, komen nu ook mijn voeten tot rust, en merk ik dus dat ik enorm droge voeten heb. Deze Foot Lotion is lekker vettig en vertroeteld mijn voetjes ook, dus ben er erg bij mee.


The Comforter Body Conditioner - 500gr €37,95
Voor deze item ben ik naar de Lush gegaan. stiekem. Ik heb ook al een aantal andere varianten van de body containers, maar de geur van The Comforter kon niet aan mijn collectie ontbreken vond ik. En ik had mazzel, aangezien ik de één na laatste pot heb kunnen scoren. Jippie, voor mij!


Furoshiki - €4,95
Mijn eerste Furoshiki van Lush. Ik zag hem liggen en vond het eigenlijk wel erg leuk voor als het zonnetje schijnt. Je kunt het gebruiken in je haar, maar ook als sjaaltje, of als een manier om cadeau's in te pakken. Echt onwijs leuk!


Dit zijn alle items die ik heb geshopt. Wat heb jij als laatst gekocht, puur voor jezelf?

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke Lush aankopen heb je gedaan =)
    Liefs Jorinda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Naar American Cream ben ik best benieuwd, na het lezen van je enthousiasme. Ik heb ontzettend dik en lang haar; fijn als een product dan zuinig in gebruik is. Alleen ben ik volgens mij niet voor die geur...

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook