Posted by / maandag 24 april 2017 / 1 Comment /

MAC Cosmetics • Testosterone


Ik zag een tijdje geleden weer een nieuwe collectie liggen in de winkel en ik kon het niet laten weer eens een lippie mee te nemen.


Alleen al de verpakking vind ik echt ontzettend leuk! Helemaal fel en gezellig.


Ik koos voor de kleur Testosterone. Een mooie koraal-achtige kleur. Echt een lekker lente fris en fruitig kleurtje als je het mij vraagt. Ook zit er een mooie glans in de lipstick wat ik persoonlijk ook wel echt super mooi vind.


Hier de swatch op mijn hand. Love. It! Echt een mooie perzik/koraal achtig kleurtje met een mooie glans. Ook brengt hij soepel aan op mijn hand moet ik zeggen. Gewoon 2x over elkaar swatchen en ik krijg dit als resultaat. Deze zal ik zeker vaak gaan dragen denk ik.


Dan nog even de swatch op mijn lippen. Ik kreeg een hoop complimentjes toen ik deze lipstick op had dus dat zegt denk ik ook al genoeg. Me likey! En ik heb ook gelijk zin in de zomer!


Ik kocht deze lipstick bij Douglas in Groningen voor €19,50. Ik had nog een cadeau bon dus uiteindelijk kostte deze lipstick bij nog €5,95. Score!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook