Posted by / woensdag 26 april 2017 / 4 Comments /

Lush • Yummy Mummy


Lush kwam met de moederdag collectie uit. Ik besloot de exclusieve showergel te gaan testen!

Ik heb het dan over de Yummy Mummy showergel van Lush. Deze showergel is onderdeel van de moederdag collectie van 2017. Hij is dus tijdelijk verkrijgbaar dus als je het wil proberen moet je er als de kippen bij zijn. Ik scoorde (om mee te beginnen) een flesje van 100ml. Dat is de kleinste die er is.


De kleur is echt super mooi paars. Ik heb persoonlijk nog niks in de collectie met die kleur, dus ik vind het wel een leuk kleurtje!


Het gaat trouwens om een shower cream. Dit is toch even wat anders dan een showergel, aangezien een shower cream wat rijker en meer voedend is voor de huid. Ook ideaal voor mama's dus. Of gewoon in het algemeen, want ik vind de shower cream's van Lush ook heerlijk om te gebruiken.


Ik probeerde even wat van de Yummy Mummy uit op mijn hand. En oef! Deze geur is echt ontzettend lekker (vind ik)! Dit komt door de tonka die in deze showergel zit. Ik hou daar persoonlijk wel van. Je ziet wel op mijn hand dat de shower cream niet enorm schuimt, wat een showergel wel meer doet. Maar ik vind dat persoonlijk niet erg.

De Yummy Mummy is te verkrijgen bij Lush en is verkrijgbaar in drie varianten:
100ml - €8,50
250ml - €16,95
500ml - €27,95

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

4 opmerkingen:

 1. Deze douchegel ruikt echt heerlijk =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja he! Vind ik ook, wil stiekem ook nog een 250ml hahah! 💋

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb even opgezocht waarnaar deze ruikt; hij schijnt ook bloemig te zijn en daar hou ik meestal niet zo van. Ik ga hem wel eens besnuffelen in de winkel, want ik vind de kleur zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook