Posted by / maandag 3 april 2017 / 3 Comments /

Daar ben ik weer!


JUP, ik ben weer terug. En dat terwijl ik toch wel een heftige periode heb gehad.. Wat hebben jullie gemist? Ik laat het jullie in dit artikel weten!

Verhuizen, en nog eens verhuizen
Ik ben twee keer verhuisd. Ik woonde even in het huis van een vriendin. Hier ging ik uit. En verhuisde naar een ander huis waar ik het uiteindelijk een week heb volgehouden. Het huis was zo gehorig dat ik hier gewoonweg niet tegen kon. Nu woon ik weer bij mijn ouders en is de rust wedergekeerd. Althans dat dacht ik...

Ongeluk.
Ja het is weer zo ver. Ik heb mijn tweede ongeluk gehad. Een fietser die op zijn mobiele telefoon zat slingerde regelrecht mijn fiets in en kwam ik heel heftig ten val. Ik belandde namelijk met mijn hoofd op de stoeprand en had een bebloed achterhoofd. Ik ben met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. de arts wist zo op het eerste oog niet of er iets mis was met mijn hoofd en enkel, lekker professioneel he! Ik krijg nog verdere informatie, want vandaag moet ik mij bijvoorbeeld weer melden in de gipskamer, maar ik heb er een flinke hersenschudding aan overgehouden. Hier heb ik ook erg veel last van; ik vergeet veel dingen, heb moeite met concentreren (dit artikel typen duurde al 3 uur), en nieuwe informatie sla ik nauwelijks op. Ik moet mijn rust pakken in ieder geval.

Positief
Toch wil ik positief eindigen met dit artikel. Ik ben enorm dankbaar voor de mensen die er voor mij zijn geweest tijdens mijn ongeluk. Met name met Shirley; die halsoverkop haar eten liet staan en vanuit Alkmaar naar mij toe kwam scheuren en mij echt wel door de ergste schrik heeft gesleept <3.
Ook wil ik graag weer het bloggen en vloggen weer oppakken. Niet alleen omdat het wat afleiding is, maar ook omdat ik het toch echt wel gemist heb. Just go with the flow!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook