Posted by / maandag 13 maart 2017 / 1 Comment /

Lush - Plum Rain


Voorheen een Oxford Street exclusive, nu ook in Nederland verkrijgbaar!

Enkele weken is deze showergel in Nederland. En de meningen zijn over het algemeen erg lovend! Lush is weer uitgekomen met een nieuwe showergel.


Op de website van Lush wordt deze showergel als volgt omschreven:
"De frisse bui van vers pruimensap en Japanse pruim-infusie schudt al je zintuigen los. Carrageen-zeewier hydrateert en verzacht je huid geweldig en Siciliaanse mandarijn-olie is een oppepper voor je huid én je humeur. Plum Rain laat zelfs de zuurste pruim (regen)dansen in de badkamer."

Een showergel met pruimen all over dus! Toen ik het voor het eerst rook was ik er niet zo kapot van. Best jammer, want mijn fles komt wel uit Engeland. Wanneer ik deze showergel in de douche gebruik ruikt hij zeker wel lekker fruitig, maar toch vind ik hem helaas niet zo enorm bijzonder. heel jammer, want alles wat natuurlijk nieuw is, wil ik proberen, haha! Toch maar afwachten op de volgende exclusieve geurtjes en die komen al snel!

* Inmiddels heb ik ook de variant in Nederland gekocht en ik moet zeggen dat deze wel veel frisser ruikt en ik wel degelijk de pruimengeur meer tot zijn recht vind komen!Plum Rain is verkrijgbaar bij Lush en kost:
100gr €7,45
250gr €14,95
500gr €24,95

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

  1. Vreemd dat diegene die je in Nederland kocht zo anders rook.. Vraag me dan sterk af hoe dit kan.

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook