Posted by / woensdag 8 maart 2017 / No comments /

Balea - Melon Berry


Tijdens mijn vakantie in Duitsland kwam ik bij de DM. En ik rook deze handcreme en besloot hem eens mee te gaan nemen. Benieuwd naar wat ik ervan vind?

De hand creme heet Melon Berry en is van het welbekende, en enkel bij de DM te verkrijgen, Balea. Balea is een budget merk dat echt super veel fijne producten heeft, wat ook nog eens erg betaalbaar is!


De geur van deze handcreme doet mij denken aan cantaloupe meloen. En deze ruik ik echt onwijs sterk. Zo lekker! Een heerlijk fruitige handcreme voor deze lente/zomer. Jammie. Ik hou nogal van fruitgeuren in deze periode voor wat mij betreft past deze er dan echt perfect bij.


Ik moet eerlijk zeggen dat ik de geur van bessen echt mis hoor in dit product. Maar dat vind ik persoonlijk echt helemaal niet erg. De meloen geur is al lekker genoeg!

Ik kocht deze handcreme dus bij de DM in Duitsland en koste €1,45 voor 100ml. Koopje toch?!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook