Posted by / vrijdag 3 februari 2017 / No comments /

Lush • With Love X Giftbox


Het is alweer februari. De tijd vliegt en valentijnsdag ligt ook alweer op de loer. Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor jouw lief? Of wil je gewoon jezelf verassen? Ik laat je vandaag een hele leuke giftbox zien!Het is de "With Love X"  giftbox van Lush. Yes, nog meer Lush. Ik kan er geen genoeg van krijgen.


In deze giftbox zitten twee heerlijke items. Namelijk de 45gr Ro's Argan body conditioner en een 120gr Love you, Love You Lots zeep. Op de foto hierboven zie je waar de producten naar ruiken.


Laten we hem eens gaan openen! In de giftbox zitten van die soort piepschuim stukjes. Om de items goed te kunnen beschermen. De geur die mij tegemoet komt is in ieder geval al heerlijk.


Daar zijn ze dan. Mijn nieuwste aanwinsten. Beiden zijn ze erg lekker en qua geur vullen ze elkaar zeker weten aan. Het ruikt naar romantische rozen en luxe. Heerlijk. 


De With Love X giftbox kun je bij Lush kopen voor €15,95. 

Liefs,
Sharmaine


Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook