Posted by / donderdag 16 februari 2017 / 1 Comment /

Lush • Moederdag 2017


In Engeland hebben ze eerder moederdag dan hier in Nederland. Maar dat mag de pret niet drukken want de moederdag collectie staat online! In dit artikel deel ik alle items met jullie, met uitzondering van de Lush Kitchen.Honey Lip Scrub
De naam zegt het al. Een lekkere honing en vanille lip scrub om je lippen bij af te likken. Ik ben benieuwd!


Scrubbee 
Oh deze wil ik zo graag! Dit schattige bijtje doet het harde werk voor je. Het is een body butter voor onder de douche die ook nog eens je lichaam mild scrubt. Hij heeft de geur van amandel en kokos. Jammie.


Sunrise 
Deze vaste blok zeep is echt enorm mooi om te zien. Hele mooie lichte kleuren waarbij je gewoon al zin krijgt in de lente. Deze zeep ruikt naar sinaasappel en mandarijn.


Pink Custard shower jelly
Yeey! Eindelijk weer eens een nieuwe shower jelly. I Love It! Deze jiggly jelly ruikt naar lavendel, tonka en vanille. WANT!


Yummy Mummy shower gel
En ook weer een nieuwe shower gel. De Yummy Mummy is al vaker in de Lush Kitchen geweest, maar komt nu dus speciaal terug voor moederdag. Deze shower gel heeft de geur van tonka, geranium en sinaasappel. Ben zo benieuwd naar deze geur!


Elsie The Giraffe
Dit is een re-usable bubbel bar. Wat dan zou inhouden dat je er vaker mee kunt doen. Maar hoe schattig ziet deze eruit dan?! Op deze momenten baal ik zo dat ik geen bad heb, lol. Deze giraffe heeft een citrusgeur (grapefruit, limoen en citroen).


Your Mother Should Know
Deze bubble bar heeft de geur van grapefruit en neroli. Persoonlijk vind ik hem er vrij gewoontjes uitzien.


Baa Bar
Weer een bubble bar die ik er dan wel weersuper schattig uit vind zien! Dit schaapje heeft de geur van lavendel, rozen en ylang-ylang zodat je lekker ontspannen in slaap valt en geen schaapjes hoeft te tellen!


Mother Earth
Deze bath bomb heeft de geur van pepermunt en mandarijntjes.


Ups-A-Daisy
Deze bath bomb heeft een schattige bloemvorm en heeft de geur van rozen en sinaasappel. Ze zitten wel erg in de citrusachtige geurtjes merk ik haha!


Mum
Deze bath bomb kent twee uitvoeringen. maar ruiken beide hetzelfde naar rozen en, jawel, citroen dit keer, haha!


Knot Wraps
Ook zijn er diverse leuke knot wraps verkrijgbaar in allerlei leuke bloemenprinten.

Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook