Posted by / woensdag 8 februari 2017 / No comments /

Lush • Dreamtime bath oil


Ik hou van badderen, ook al heb ik geen bad. Ik kocht dit item omdat ik op vakantie ging en van plan was om lekker veel te badderen. Tijd om ook voor jullie deze rakker te testen!

Ik waarschuw wel alvast; deze bath oil is helaas niet in Nederland verkrijgbaar. Ik bestelde deze bath 
oil bij mijn bestelling van Lush UK. 

De Dreamtime bath oil heeft een heerlijke rustgevende werking. Met zijn lavendel, kamille, sandelhout en gember geurtje krijg je een lekker rozig gevoel bij het badderen. Althans, dat gevoel hoop ik te krijgen natuurlijk. 
In bad gebruikte ik deze bath oil puur natuur. Het geeft dus geen schuim/bubbels en bruist niet zoals een bath ballistic. De bath oil smelt heel langzaam en de badkamer vulde zich echt met een heerlijke lavendelgeur. Tijdens mijn baddersessie heb ik hier ook echt van kunnen ontspannen. Soort aromatherapie. Heerlijk!
De Dreamtime bath oil bestelde ik bij de Lush UK website en koste £2,00. Omgerekend is dat ongeveer €2,30. Vind ik echt wel een goede deal. Ik wil ook zeker meer bath oils gaan proberen van de Lush. Op vakantie natuurlijk… Zucht!

Liefs
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook