Posted by / maandag 13 februari 2017 / No comments /

Lush • American Pie showerjelly


Deze geurfamilie is echt werkelijk mijn favoriet. Dus toen ik deze in de Lush Kitchen voorbij zag komen moést ik hem gewoon hebben!

De American Pie showerjelly ruikt namelijk exact hetzelfde als de American Cream conditioner. Mijn all time favoriete conditioner van Lush.

De American Pie heeft de geur van aardbeien en slagroom. Jup, een soort milkshake dus! Heerlijk fruitig en romig tegelijk. Ik ben er echt verzot op.Een showerjelly gebruik je als volgt; je breekt een stukje af en stopt deze in zo een showerpuff. Zo een grote douchespons. Op die manier creëer je lekker veel bubbels en douchen maar! Ook kun je de showerjelly in zijn geheel gebruiken maar ik vind dat zonde. Ook is dan de kans groter dat je hem 20x laat vallen onder de douche haha!

De American Pie showerjelly is verkrijgbaar in de Lush Kitchen (indien deze op het Kitchen menu staat) en kost £8,25 voor 240gr. 

Liefs,

Sharmaine

Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook