Posted by / vrijdag 10 februari 2017 / 1 Comment /

Hand in hand, das zo high school


Ik maak toch altijd wat mee op mijn fietsje. En dit moet mij toch even van het hart.

Na een lange dag hard werken fiets ik naar huis. Op mijn hypermoderne elektrische fietsje, lui enzo (lol) en laat ik nou op een drukke rotonde een fietsend stelletje passeren. En mijn bloeddruk steeg direct met 200+...

De liefde is een mooi iets, maar het kan natuurlijk te gek ook. Deze twee individuen vonden het blijkbaar noodzakelijk om hand in hand te gaan fietsen. Waarom?! Bang dat je elkaar kwijt raakt in het o zo verwarrende Amsterdam-West? Ik zie er de logica niet van. En al helemaal wanneer ik voorrang heb op deze mensen.


Het gegeven was namelijk dat deze love birds geen voorrang hebben op mij, en ik af moet slaan. Dus nogmaals, ik heb voorrang. Want ik kom zowel van rechts als dat er haaientanden hun kan op staan. Maarja, das zo lastig remmen hé als je aan elkaar vastgeplakt dit. Frustrerend tot en met dit. T neemt al een enorm breed gedeelte van het fietspad in beslag, en houd totaal geen rekening met hun medemens.

Ik kan daar op zulke momenten zo enorm slecht tegen. Nogmaals, je mag verliefd zijn, gek op elkaar zijn of wat dan ook, maar veroorzaak geen gevaarlijke verkeerssituaties. Dus ik ben zo lief geweest om deze tortelduifjes af te snijden (ik kon echt niet anders) en gingen ze bijna met elkaar op hun giechel. Naja, das dan ook liefde toch? Trekt de één de ander gewoon mee in de ellende.

Wat vinden jullie hier nou van?

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

  1. Buiten het feit dat het inderdaad heel vervelend is, is het nu toch echt te koud voor deze onzin hahah. Hou je handen bij je want het is al koud zat.

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook