Posted by / maandag 6 februari 2017 / 2 Comments /

Bath & Body Works • Foaming Hand Soap


Ik ben echt dol op de kaarsen van Bath & Body Works, maar vandaag is het eens tijd om een nieuwe tak van sport te gaan proberen. Ik ben gespannen...

Een hele tijd geleden kocht ik bij de USA-Shop (inmiddels is deze gesloten) deze foaming hand soap. Een handzeep die gelijk als een klodder schuim op je handjes komt, lekker moet ruiken en ook eens verzorgend werkt. Ik vond het in ieder geval het proberen waard.


Ik koos voor de geur Bourbon Street Buttercream en oh my, wat ruikt deze lekker! Heerlijke zoete cupcake geur met vanille, suiker en jammieee! De foaming hand soap bevat 259ml en heeft een handig pompje. Direct klaar voor gebruik dus.


And so we did! Er komt inderdaad direct schuim uit het pompje, lachen!Het voelt ook echt heel erg verzorgend en voedend aan. Alsof je een soort slagroom op je huidje loopt te smeren. Wanneer ik mijn handen heb gewassen ruiken ze ook echt heerlijk. Ook vind ik het zuinig in gebruik; inmiddels staat mijn foaming hand soap al 2 maanden te shinen in de keuken en nog steeds is hij half vol! Aanrader!


Omdat de USA-Shop inmiddels is gesloten heb ik even gezocht waar je ook eventueel Bath & Body Works items kunt vinden. Via de webshop Cozy-Favorites kun je veel vinden! Ik kocht deze handzeep in ieder geval voor €7,50.

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

  1. En die verpakking staat toch gewoon ontzettend leuk?! :-D Ik moet mijn eerste Bath & Body Works-kaarsen nog steeds testen – ik vind het spannend, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh spannend! Denk dat je er daarna wel meer wil hoor haha! Ze zijn zo fijn! :)

      Verwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook