Posted by / maandag 20 februari 2017 / No comments /

Bath & Body Works • Cinnamon Sugared Doughnut


Vandaag heb ik weer eens een heerlijke geurkaars review! Dat is een tijdje geleden. Vandaag review ik een kaars van Bath & Body Works.Het is de Cinnamon Sugared Doughnut. Een 3-wick kaars van Bath & Body Works. Dit houd in dat de kaars 3 lonten heeft waardoor de kaars snel poolt en sneller geur verspreid. Tevens heeft deze kaars een totale brandduur van 45 uur, maar mijn ervaring is dat deze toch echt wel veel langer mee gaat.De geur wordt omschreven als: Crushed Cinnamon, Sugar Crystals, Homemade Doughnut. Oftewel kaneel, suikerkristallen en verse donut. En ik moet zeggen dat het al vet lekker ruikt als je alleen al de lid eraf haalt. My gosh wat een rijkelijke bakgeur komt hier vanaf. 


Eenmaal aan ben ik echt verkocht. Oh Em Gee wat is dit lekker! Krijg er gewoon echt trek van, haha! Ik ruik heel sterk de geur van vers gemaakte donuts, in combinatie met die suikerlaag die er altijd op zit. Dus niet die met glazuur, maar puur die met suiker. Ook de kaneel kan ik ruiken, dit is meer een vleugje, wat het zeker weten ook nog lekkerder maakt. 

Ik kocht deze kaars over van iemand op Facebook, voor €25. Voor veel geuren kun je via internet, zoals Cozy Favorites vinden. 

Liefs,
Sharmaine


Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook